TERMENE SI CONDITII

Temenele si Conditiile de mai jos se aplica tuturor activitatilor de vanzare de bunuri si servicii precum si activitatilor de promovare ale SC MUSE Strings SRL si ale partenerilor acesteia efectuate prin intermediul website-ului www.muse-strings.ro. Utilizarea (vizitarea website-ului sau comandarea produselor) acestui website, implica acceptarea acestor Termene si Conditii.

DEFINITII

Vanzator - SC MUSE Strings SRL, Nr. Reg Com. J40/11329/11.09.2013, CIF: RO32234719, Sediu social: Str. Drumul Taberei, nr. 98, Bl. C2, Sc. A, et. 10, ap. 39, sector 6, Bucuresti

Cumparator – persoana fizica sau persoana/entitate juridica care efectueaza o comanda la MUSE Strings si care, prin aceasta, isi da acordul cu privire la clauzele din sectiunea Termene si Conditii

Website www.muse-strings.ro. Reprezintă website-ul care are adresa de internet www.muse-strings.ro si prin intermediul căruia Utilizatorul are acces la informațiile privind bunurile si serviciile oferite de catre SC MUSE Strings SRL, precum si promotii/campanii de informare/promovare pentru aceasta, desfăsurate de către SC MUSE Strings SRL și partenerii acesteia.

Utilizator - persoana fizica sau persoana/entitate juridica care viziteaza website-ul MUSE Strings si care, prin acesta, este de acord cu privire la clauzele din sectiunea Termene si Conditii

Cont – sectiunea din webite formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care contine informatii despre Utilizator / Cumparator si istoricul Utilizatorului / Cumparatorului in website (Comenzi, Lista de dorinte, etc.).

Bunuri si servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate pe website și în Comandă, care urmează sa fie furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.

Comanda – o informare electronica sau telefonica prin care Cumparatorul transmite catre SC MUSE Strings SRL, prin intermediul website-ului, prin email sau la telefon, intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii.

Contract – reprezinta o comanda efectuata de catre Cumparator catre Vanzator, care nu necesita prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului, prin care Cumparatorul isi exprima intentia de a cumpara bunuri si servicii, iar Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze produsele si serviciile solicitate.

Drepturi de proprietate intelectuala - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și alte drepturi asociate, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Newsletter – mijloc de informare periodic prin e-mail sau SMS asupra produselor si serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada.

 

GENERALE

Obiectul Contractului îl constituie comercializarea bunurilor si serviciilor pe care Cumparatorul şi-a exprimat opţiunea de a le cumpãra, prin efectuarea unei comenzi confirmatã de cãtre SC MUSE Strings SRL.

Informațiile prezentate pe www.muse-strings.ro, au caracter informativ și pot fi modificate de către Vanzator, fără o notificare prealabilă sau ulterioară.

Descrierile produselor pot fi incomplete însă Vânzătorul face eforturi pentru a prezenta informațiile cele mai relevante astfel încât produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achizitionat.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe www.muse-strings.ro cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, din cauza modificării caracteristicilor și design-ului fără notificare prealabilă de către producători.

Orice date specifice privitoare la stoc și la starea produselor afișate, se pot obține contactând Vânzătorul prin email / telefon sau prin formularul de contact din secțiunea Contact a www.muse-strings.ro.

 

CONT

Pentru inregistrarea unui cont pe website-ul MUSE Strings va trebui sa alegeti un nume de utilizator si o parola. Pastrati in siguranta parola de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata ca utilizator este integral in responsabilitatea Utilizatorului / Cumparatorului.

Orice informatie, date, text, fotografii, grafica, continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul website-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Inregistrarea unui cont pe site-ul MUSE Strings implica acceptarea abonarii la newslettere si la notificari periodice trimise de catre S.C. MUSE Strings SRL.

 

COMANDA

Prin inregistrarea unei Comenzi electronice sau telefonice la MUSE Strings, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS sau telefonic) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Posibilitatea efectuarii unei comenzi este permisa oricarui Utilizator. Puteti plasa o comanda online pe website-ul MUSE Strings, telefonic sau prin email. Totusi, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza comanda plasata de catre un Cumparator / Utilizator daca acesta a efectuat anterior comenzi care nu au fost preluate desi curierul a incercat in mod repetat sa livreze produsele.

Dacă Vânzătorul confirmă Comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a Termenilor Comenzii din partea Cumpăratorului. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considerã finalizata atunci cand exista o confirmare (telefonica sau via email) a procesarii comenzii din partea Vanzatorului catre Cumparator fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. Vânzătorul nu consideră în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

În cazul epuizării stocului pentru produsul comandat, înainte de finalizarea comenzii, reprezentantul www.muse-strings.ro va putea oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca aspect și specificații tehnice cu produsul comandat, în cazul în care pentru produsul comandat există alternative.

În cazul epuizării stocului înainte de finalizarea comenzii și lipsei unei alternative la produsul comandat, comanda poate fi anulată fără penalități, chiar dacă a fost confirmată de către Vânzător, dar nu înainte de anunțarea Cumpărătorului despre această stare de fapt.

În cazul unor eventuale erori de funcționare a www.muse-strings.ro sau a sistemului de gestiune, inclusiv erori umane, în urma cărora prețul este modificat, rezultând un preț derizoriu, ori neconform cu prețul de vânzare mediu setat de către Vânzător pentru acea perioadă, Vânzătorul își alocă dreptul neopozabil să anuleze comanda efectuată, iar clienții care au plasat comenzi vor fi informați telefonic/ email /SMS asupra acestui fapt.

Precomanda reprezintă o comandă cu statut special pentru un produs ce urmează să fie lansat și poate fi achiziționat înainte de lansare/disponibilitate fizică în stocul Vânzătorului. Precomanda va avea aceiași pași ca o comandă normală, singura diferență fiind la termenul de livrare care va fi stabilit în funcție de disponibilitatea produsului și va fi comunicat de către Vânzător Cumpărătorului la momentul înregistrării precomenzii precum și în urma oricărei modificări a acesteia.

Producătorul își rezervă dreptul de a modifica fară preaviz data de lansare și prețul produsului, ceea ce îi dă dreptul neopozabil Vânzătorului să modifice aceste informații în website.
Vânzătorul are dreptul sa modifice și condițiile inițiale ale precomenzii, dar doar după ce a informat Cumpărătorul cu privire la acest aspect și a primit acordul acestuia pentru noile condiții aplicabile.
Vânzătorul nu este considerat culpabil și nu i se pot imputa penalizări pentru nerespectarea condițiilor inițiale sau pentru modificările condițiilor inițiale ale precomenzii dacă acestea sunt impuse de noile condiții oferite de Producător.
Cumpărătorul are dreptul de a renunța în orice moment la o precomandă, iar dacă aceasta a fost deja achitată, suma respectivă îi va fi returnată integral.

 

FACTURAREA

Prețul, modalitatea și termenul de plată, precum și termenul de livrare sunt specificate în Comandă.

Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate conform condițiilor prevăzute în Comandă, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

 

PLATA

Preţurile afişate pe www.muse-strings.ro sunt exprimate in RON şi includ TVA conform legii in vigoare. Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda.

Prețul final la care Cumpărătorul poate să achiziționeze produsele este considerat cel din comanda confirmată de Vânzător, cu excepția situațiilor de epuizare de stoc sau eroare care afectează prețul.

Prețurile pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

Plata Bunurilor si Serviciilor se poate efectua la livrare, cu numerar sau direct cu cardul online prin PlatiOnline.  Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). 
 
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. 
 
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata PlatiOnline, MUSE Strings nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul utilizat. Denumirea tranzactiei pe extrasul de cont al clientului va fi muse-strings.ro.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
 
În cazul achitării online, dupa înregistrarea cu succes a comenzii, contravaloarea produselor va fi blocată în contul Cumpărătorului, urmând a fi încasată de către Vânzător doar după preluarea comenzii de catre curier.

În cazul în care produsele comandate nu sunt disponibile, iar plata a fost finalizată, banii vor fi returnați integral pe card, fară niciun comision adițional. Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia. Demersurile pentru rambursarea banilor în acest caz cad în sarcina Vânzătorului, care însa nu este responsabil de termenul în care aceasta rambursare este făcută, acest aspect fiind în sarcina băncii Cumpărătorului al cărui instrument financiar a fost utilizat.

Vânzătorul nu este responsabil pentru politica și condițiile comerciale acordate de către finanțatorii ale căror instrumente financiare de plată sunt utilizate pentru plata comenzilor efectuate la www.muse-strings.ro .

În cazul unor erori apărute în timpul procesului de plată, Vânzătorul nu are obligația de a efectua livrarea. Vânzătorul nu este obligat să facă demersuri de investigare asupra motivului erorii apărute, dar poate oferi suport Cumpărătorului în limita disponibilității, capacității și responsabilității acestuia.

 

LIVRAREA

Vezi Politica de livrare


DREPTUL DE PROPRIETATE

Acceptarea dreptului de proprietate va fi făcută atunci când Bunurile și Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comandă.

În cazul în care Cumpărătorul descoperă că Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, are dreptul să solicite aducerea la conformitate a Produselor și Serviciilor conform legislației în vigoare pe teritoriul României la data încheierii Contractului.

Proprietatea asupra Bunurilor și Serviciilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului, în locația indicată în comandă (înțelegând prin finalizarea și acceptarea livrării semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Vezi Politica de retur 

GARANTII

Toate produsele comercializate de catre MUSE Strings beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi (cu excepția produselor din categoria resigilate), în ambalajele originale, și provin din surse autorizate de fiecare producător. Nu se acorda garantie pentru produse consumabile: corzi, sacazuri, pene, solutii de curatare, etc.

Documentele necesare pentru acordarea garanției pentru produsele achiziționate:

• copia facturii care atestă dovada achiziției

• produsul, aflat în bună stare fizică (cu excepția uzurii normale, determinată de utilizarea lui)

• accesoriile cu care produsul a fost livrat

• descrierea detaliată a defectului produsului

• datele de contact: nume, prenume, telefon, mail, pentru a putea fi informat despre stadiul reparației

Garanția nu acoperă:

• cheltuielile și riscurile de transport legate de garanția produselor;

• orice modificare adusă produsului pentru îmbunătățirea sa fără aprobarea scrisă a producătorului sau vânzătorului;

• întreținerea periodică necesară și reparația sau înlocuirea de componente care provine dintr-o uzură normală;

• defectele fizice produse în urma șocurilor mecanice/termice (spărturi, zgârieturi, crăpături, arsuri, deformări, etc);

• garanția nu este acoperită în cazul în care etichetele, însemnele și sigiliile producătorului prezintă ștersături, modificări, dezlipiri sau alte urme de intervenție;

• garanția nu este acoperită în cazul pătrunderii obiectelor străine sau lichide în interiorul produsului.

Pentru reparațiile produselor aflate în garanție, clientul înțelege că trebuie:

• sa informeze vânzătorul în scris despre problema apărută (e-mail office@muse-strings.ro);

• sa trimită copie dupa factura fiscala

• la nevoie, sa trimita fotografie detaliată cu defecțiunea produsului;

• în cazul în care nu se poate remedia defecțiunea la distanță, clientul va trimite produsul la sediul SC MUSE Strings SRL, suportând costurile de transport ale produsului;

• în condițiile în care se impune înlocuirea totală a produsului defect aflat în garanție, cu un altul, iar acesta nu mai este disponibil la producător, fie se va înlocui cu alt produs similar din categoria respectivă, fie se va înlocui cu un produs cu funcționalități diferite, de comun acord cu Cumpărătorul. În cazul în care prețul produsului înlocuit depășește valoarea produsului de înlocuit, Cumpărătorul, de comun acord, va achita doar diferența de preț rezultată dintre produsul de înlocuit și produsul înlocuit.

• pentru situațiile care nu se regăsesc mai sus, să urmeze procedurile solicitate de către reprezentanții Vânzătorului, pentru soluționarea situatiei.

SC MUSE Strings SRL își rezervă dreptul de a modifica condițiile de procedură menționate mai sus, fără o înștiințare prealabilă.

 

COMUNICAREA CU UTILIZATORUL / CUMPARATORUL

Comunicarea oficială asumată a Utilizatorului/ Cumpărătorului cu SC MUSE Strings SRL se poate face prin intermediul datelor de contact din secțiunea de Contact în funcție de specificul comunicării.

SC MUSE Strings SRL își alocă dreptul discreționar să excludă sau să ignore din canalele oficiale de comunicare, păreri sau adresări ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat.

Vânzătorul are libertatea deplină de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

Comunicarea oficială asumată a Vânzătorului cu Utilizatorul/Cumpărătorul se va face prin intermediul datelor de contact puse la dispoziție de către aceștia. În cazul în care Utilizatorul/Cumpărătorul nu oferă un minim de informații pentru a putea fi contactat, Vânzătorul nu este obligat să facă demersuri suplimentare pentru identificarea acestuia și îi dă dreptul acestuia din urmă să nu răspundă la solicitările respective sau să nu onoreze comenzile înregistrate cu date incomplete.

Vânzătorul nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării din orice motive, precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

 

FRAUDA

UTILIZATORUL se obligă să acceseze și să utilizeze www.muse-strings.ro în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI, SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ WEBSITE-UL VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A WEBSITE-ULUI ȘI VA DA DREPTUL SC MUSE Strings SRL DE A SOLICITA ORGANELOR COMPETENTE PUNEREA ÎN MIȘCARE A CERCETĂRII PENALE ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT SAU ÎMPOTRIVA CELOR CARE AU FACILITAT ACEST FAPT.

 

DREPTURI SI OBLIGATII

Ne rezevãm dreptul de a modifica preturile, Termenele şi Condiţiile, de a sterge, de a modifica, de a adauga orice informaţie pe site, de a întrerupe orice activitate pe site sau de a arhiva continutul acestuia fãrã a fi necesarã notificarea dvs. prealabilã.

SC MUSE Strings poate publica pe webite informatii despre produse si servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care are incheiate contracte de parteneriat.

Website-ul poate conţine şi link-uri cãtre alte site-uri. Vanzatorul nu este responsabil de politica de confidenţialitate practicatã de cãtre acestea şi de orice altã informaţie mentionatã pe aceste site-uri.

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Vanzatorul nu conferă dreptul de a descărca, de a copia parțial sau integral site-ul sau de a exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul prealabil scris al acestuia.

Prin transmiterea datelor de contact prin intermediul Site-ului/emailului Utilizatorul/Cumparatorul este de acord ca Vanzatorul sa utilizeze aceste informatii pentru confirmarea/ modificarea / livrarea comenzilor, informari, solicitare de feedback cu privire la produsele/serviciile oferite,activitati de marketing.

PROMOTII SI CAMPANII
Promoțiile și campaniile prezentate pe www.muse-strings.ro sunt valabile doar pe teritoriul României si in perioada de timp menționată în materialele de promovare și în regulament, unde este cazul, acestea fiind valabile în limitele stocurilor disponibile alocate.

 

NEWSLETTER

In momentul in care, Utilizatorul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Utilizatorul/Cumparatorul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment astfel:

- prin email la office@muse-strings.ro.

- prin actualizarea informatiilor din ‘contul meu’

- prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termene si Conditii.

 

CONFIDENTIALITATE

MUSE Strings va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le transmiteti. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile din clauzele mentionate in Termene si Conditii.

Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul / Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului si este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

MUSE Strings isi rezerva dreptul de a sterge cererea de înregistrare în situațiile în care constată că Utilizatorul/Cumparatorul a furnizat informații neconforme cu realitatea sau folosește site-ul/serviciile într-un mod neconform cu uzantele normale.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata din cadrul Site-ului. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. 

Prin inscrierea in baza de date a MUSE Strings, Utilizatorul / Cumparatorul este de acord, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai MUSE Strings: furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru.

 

FEEDBACK

Dupa achizitionarea unui produs, Cumparatorului i se poate solicita o recenzie despre produsele si serviciile achizitionate. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. Scopul recenziilor este informarea altor posibili Utilizatori/ Cumparatori de pe Site si imbunatatirea serviciilor oferite de catre Vanzator.
Totodata, Utilizatorii/Cumparatorii pot inscrie recenzii in sectiunea Recenzii de pe pagina produsului. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive sau negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de utilizare ale produselor si/sau serviciilor.

In momentul inregistrarii unei recenzii pe Site, Utilizatorii / Cumparatorii acorda Vanzatorului dreptul de a dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, adapta, transmite si distribui informatii. Fiecare Utilizator/Cumparator, in momentul inscrierii de recenzii in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

–    sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta Vanzatorul sau oricare alt Utilizator / Cumparator;
–    sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile

–    sa nu faca referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii, sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara activitati comerciala similare cu ale Vanzatorului

–    sa nu furnizeze sau sa nu solicite date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

–    sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie recenzii care sa contina materiale de natura publicitara;

Totodata Utilizatorii/Cumparatorii pot transmite întrebãri, sugestii si reclamatii la numarul de telefon 021 430 00 81 / 0723 666 191, precum şi la adresa de e-mail office@muse-strings.ro. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

 

FORTA MAJORA

Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat așa cum este el definit de legislația din România aflată în vigoare la momentul producerii evenimentului de forță majoră.

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

LEGISLATIA APLICABILA

Legea nr. 365/2002 privind comerţul electronic;
Ordonanţa Guvernului nr. 34/2014 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţã;
Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţã;
Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificatã şi completatã;
Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Legea nr. 235/2015 - modificarea Legii nr. 506/2004 - prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice

Prezentul Contract este supus legii romane. Litigiile aparute intre SC MUSE Strings SRL si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.