Metode de plata

SC MUSE Strings SRL va ofera urmatoarele modalitati de plata pentru bunurile comercializate prin intermediul website-ului www.muse-strings.ro:

1. Plata ramburs la livrarea produselor 

2. Plata online cu cardul bancar prin PlatiOnline. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dvs., în condiții de siguranță deplină.

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. 

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dvs.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele muse-strings.ro.

3. Plata prin Banca in contul bancar al MUSE Strings. Plata prin Ordin de Plata se efectueaza in baza facturii proforme transmise de MUSE Strings via email la solicitarea clientului.

* Livrarea produselor se face dupa primirea confirmarea platii. Pentru informatii suplimentare despre plati ne puteti contacta oricand la office@muse-strings.ro sau 021 4300081.