Pentru a facilita accesul la produse, avand in vedere situatia actuala cauzata de COVID-19, va oferim LIVRARE GRATUITA la comenzile de peste 200 lei! 

Bine ati venit pe site-ul  MUSE Strings!

MUSE Strings este un magazin de muzica online ce ofera o gama variata de corzi si accesorii muzicale. Ne adresam atat elevilor si studentilor, cat si muzicienilor profesionisti, scolilor de muzica, orchestrelor, ansamblurilor muzicale si lutierilor.

Ce oferim?

Stoc disponibil  Produse variate. Va oferim o gama larga de produse pentru ca dvs. sa aveti de unde alege.

  Livrari rapide. Produsele comandate sunt expediate in aceeasi zi lucratoare.

servicii-excelente  Retur in 14 zile. Daca nu sunteti 100% multumit(a) de produsul cumparat il puteti returna in 14 zile calendaristice de la livrare si primiti imediat inapoi contravaloarea produsului.

 Livram ceea ce promitem. Daca produsul primit este defect/deteriorat sau nu corespunde cu descrierea de pe site primiti imediat inapoi contravaloarea produsului si a transportului.

asistenta-produse   Asistenta produse. Ne puteti contacta oricand pentru detalii suplimentare despre produse sau pentru o recomandare.

servicii excelente   Modalitati multiple de plata: 

  Plata ramburs cu numerar la livrarea produselor prin FAN Courier/Bookurier

                 Plata ramburs cu card la livrarea produselor prin FAN Courier

                 Plata anticipata, online, cu cardul bancar

                Plata anticipata in contul bancar al MUSE Strings

Echipa noastra este alcatuita din oameni tineri si profesionisti. Suntem adaptabili, rapizi si, pentru ca stim cat de important este timpul dvs., ne angajam sa tratam colaborarea noastra cu multa seriozitate.

Ne dorim sa nu fim doar un magazin care comercializeaza produse muzicale, ci sa avem o legatura autentica cu clientii nostri care sa ne ajute sa oferim produse si servicii adaptate nevoilor fiecarui muzician.

Ati vizitat site-ul nostru si nu ati gasit produsul cautat? Trimiteti-ne un mesaj si va raspundem imediat!