Bine ati venit pe site-ul  MUSE Strings!

MUSE Strings este un magazin de muzica online ce ofera o gama variata de instrumente si accesorii muzicale. Ne adresam muzicienilor, scolilor de muzica, orchestrelor, ansamblurilor muzicale si lutierilor. Ideea de la care am pornit a fost sa oferim clientilor produse de calitate la preturi accesibile si o experienta excelenta de cumparare prin:

Stoc disponibil  Oferirea de produse variate. Va oferim o gama larga de produse pentru ca dvs. sa aveti de unde alege.

asistenta-produse  Comenzi rapide. Puteti plasa o rapid o comanda la WhatsApp / tel: 0723666191 sau prin chat online pe site-ul www.muse-strings.ro.

  Livrari rapide. Produsele comandate sunt expediate in aceeasi zi lucratoare.

servicii-excelente  Retur in 14 zile. Daca nu sunteti 100% multumit(a) de produsul cumparat il puteti returna in 14 zile calendaristice de la livrare si primiti imediat inapoi contravaloarea produsului.

 Livram ceea ce promitem. Daca produsul primit este defect/deteriorat sau nu corespunde cu descrierea de pe site primiti imediat inapoi contravaloarea produsului si a transportului.

asistenta-produse   Comunicare excelenta. Ne puteti contacta oricand pentru detalii despre produse, pentru o recomandare, daca aveti intrebari despre procesul de achizitie sau este necesar suportul dupa achizitia produselor.

servicii excelente   Modalitati multiple de plata: 

  Plata ramburs cu numerar la livrarea produselor prin FAN Courier/Bookurier

                 Plata ramburs cu card la livrarea produselor prin FAN Courier

                 Plata anticipata, online, cu cardul bancar

                Plata anticipata in contul bancar al MUSE Strings

Echipa noastra este alcatuita din oameni tineri si profesionisti. Suntem adaptabili, rapizi si, pentru ca stim cat de important este timpul dvs., ne angajam sa tratam colaborarea noastra cu multa seriozitate.

Ne dorim sa nu fim doar un magazin care comercializeaza produse muzicale, ci sa avem o legatura autentica cu clientii nostri care sa ne ajute sa oferim produse si servicii adaptate nevoilor fiecarui muzician.

Ati vizitat site-ul nostru si nu ati gasit produsul cautat? Trimiteti-ne un mesaj si va raspundem imediat!