Bine ati venit pe site-ul  MUSE Strings!

MUSE Strings este un magazin de muzica online ce ofera o gama variata de corzi si accesorii muzicale. Ne adresam atat elevilor si studentilor, cat si muzicienilor profesionisti, scolilor de muzica, orchestrelor, ansamblurilor muzicale si lutierilor.

Ce oferim?

Stoc disponibil  Preturi competitive si stoc variat. Va oferim o gama larga de produse pentru ca sa aveti de unde alege.

  Livrari rapide. Produsele sunt expediate zilnic.

asistenta-produse   Asistenta produse. Ne puteti contacta oricand pentru detalii suplimentare despre produse sau pentru un sfat.

servicii-excelente  Ne asumam noi toate riscurile. Aveti 14 zile drept de retur al produselor si primiti imediat banii inapoi daca nu sunteti multumit(a) de produs.

servicii excelente   Modalitati multiple de plata: plata numerar la livrarea produselor sau anticipat online cu cardul bancar.

Echipa noastra este alcatuita din oameni tineri si profesionisti. Suntem adaptabili, rapizi si, pentru ca stim cat de important este timpul dvs., ne angajam sa tratam colaborarea noastra cu multa seriozitate.

Ne dorim sa nu fim doar un magazin care comercializeaza produse muzicale, ci sa avem o legatura autentica cu clientii nostri care sa ne ajute sa oferim produse si servicii adaptate nevoilor fiecarui muzician.

Ati vizitat site-ul nostru si nu ati gasit produsul cautat? Trimiteti-ne un mesaj si va raspundem imediat!