Între 25.04 - 06.05.2024 magazinul este închis. Comenzile plasate în această perioadă vor fi procesate marti, 07.05.2024. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Cele mai noi corzi lansate de producatori!

Cele mai noi corzi lansate de producatori!
VIOARA
Thomastik
a lansat noul set de corzi Dominant Pro pentru vioara 4/4, tensiune medie. Coarda E carbon/staniu, A miez sintetic/aluminiu, D si G miez sintetic/argint. Ofera un sunet foarte puternic, echilibrat si cald. Reactioneaza imediat cu un sunet focusat ce umple incaperea. Au o rezistenta crescuta la presiunea arcusului. Recomandate pentru solisti.
Thomastik a lansat coarda C Vision pentru vioara! Marime standard pentru vioara, miez sintetic matisat cu argint, capat cu bila. Ofera un sunet excelent, bogat si clar. Este alegerea ideala pentru viorile cu 5 corzi.
Pirastro a adaugat noua coarda C Evah Pirazzi pentru viorile cu 5 corzi!  Miez sintetic matisat cu wolfram-argint, tensiune medie, capat cu bila. Ofera un sunet excelent si puternic, complex si expresiv, excelent pentru solisti.

VIOLA
Pirastro completeaza linia Perpetual cu noul set de corzi Perpetual pentru viola! Noua linie a fost introdusa initial pentru violoncel in 2016, urmata de Perpetual vioara in 2018 si Perpetual contrabas in 2019! Corzile ofera o proiectie precisa si cel mai mare volum al sunetului din toata gama Pirastro. Sunetele sunt clare si abunda in culori. Materialul inovativ folosit ofera confort în momentele de legato, schimburi de poziție, treceri peste corzi, duble și acorduri.

VIOLONCEL
Larsen a lansat noile corzi Il Cannone pentru violoncel, disponibile in 2 variante: Direct & Focused si Warm & Broad! Toate corzile sunt compatibile si interschimbabile, special concepute pentru a se completa una pe cealalta. De exemplu, se poate combina C Warm & Broad cu G Direct & Focused astfel incat coarda C devine mai focusata, iar coarda G mai calda!
Matthias Bartolomey: “It doesn’t matter if I am playing classical or progressive rock on my cello. The possibilities of colour, shapes and power in Larsen strings are sheer endless!
And when I think it can’t get any better – they always take it one step further!”


Inscrie-te si tu in CLUBUL MUZICIENILOR ROMANI ca sa fii la curent cu ultimele noutati si promotii!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!