PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC MUSE Strings S.R.L. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal al ANSPDCP cu nr. 29734.

In baza Regulamentului UE 679 din 2016 (GDPR) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, MUSE Strings SRL are obligatia de a administra în condiţii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza Utilizatorii / Cumparatorii.

Site-ul si aplicatiile MUSE Strings nu se adreseaza copiilor sub 16 ani. Daca aveti sub 16 ani va rugam sa nu inregistrati si sa nu ne transmiteti datele dvs. Daca aveti intre 16-18 ani, este necesara supravegherea activitatii de navigare pe site-ul si aplicatiile MUSE Strings de catre unul dintre parinti sau de catre custode. 

Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: efectuarea unei comenzi pe site-ul MUSE Strings, prin bifarea optiunii de abonare la newsletter, prin furnizarea de feedback, prin participarea utilizatorilor la diverse concursuri organizate de SC MUSE Strings SRL sau contactarea magazinului via email/telefonic/retele sociale. De asemenea, se pot colecta date privind starea tranzactiilor efectuate cu cardul online sau de la furnizori ca Google si Facebook atunci cand va autentificati cu contul acestor furnizori (aceste informatii pot fi limitate de catre dvs. in cadrul serviciului oferit de furnizori).

Optarea pentru abonarea la newsletterul MUSE Strings implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de SC MUSE Strings SRL.

SC MUSE Strings SRL prelucreaza datele dvs. personale cu buna credinta. Datele personale prelucrate sunt: nume, prenume, adresa domiciliu/rezidenta, adresa de email, numar de telefon.

Datele cu caracter personal sunt stocate atat cat este nevoie pentru executarea contractului si, in plus, o perioada suplimentara in functie de scopul prelucrarii sau pana la momentul la care se solicita stergerea informatiilor sau se interzice prelucrarea datelor personale de catre Utilizator / Client. MUSE Strings SRL mai poate pastra informații din conturile șterse dacă este necesar pentru conducerea operațiunilor firmei, a colecta plati, pentru a se conforma cu legea, pentru a preveni frauda sau a rezolva probleme sau dispute, pentru a aplica alte actiuni permise de lege. Informațiile vor fi folosite conform acestei Politici de Confidențialitate.

Scopurile colectarii datelor sunt: executarea contractului, informarea Cumparatorilor privind evolutia comenzilor efectuate, rezolvarea  problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si sau serviciile achizitionate, informarea Utilizatorilor / Cumparatorilor privind situatia contului lor de pe site-ul MUSE Strings, evaluarea produselor si serviciilor oferite, transmiterea de informari periodice prin email, SMS sau telefonic, de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Utilizatorului / Cumparatorului, de marketing si publicitate.

SC MUSE Strings SRL. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii (curieri, furnizori de IT, banci, companii ce ofera servicii administrative si contabile, platforme marketing, etc) cu care care se afla in relatii de colaborare si care se obliga sa protejeze aceste date.

Informatiile dvs. cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate. 

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda sau prin transmiterea acestora prin email sau telefon, Utilizatorul / Cumparatorul declara ca accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a MUSE Strings si isi exprima acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat temporar de catre MUSE Strings in scopurile prevazute mai sus.

In atentia posesorilor/utilizatorilor de carduri bancare: procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele bancii emitente. S.C. MUSE Strings. S.R.L nu solicita si nu stocheaza in nici un fel detalii referitoare la cardul dvs.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa MUSE Strings SRL: Str. Drumul Taberei 98, bl. C2, sc. A, et. 10, ap. 39, Bucuresti sau la adrsa de email: office@muse-strings.ro va puteti exercita, in mod gratuit, acest drept. Doar în cazul în care prelucrarea este prevazutã de lege, dreptul de a solicita ştergerea informaţiilor este exclus.

SC MUSE Strings SRL va informa periodic abonatii la newsletter in legatura cu ultimele noutati si ofertele promotionale. De asemenea, prin newsletter SC MUSE Strings SRL poate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

In baza Regulamentului UE 679 din 2016 (GDPR) Utilizatorii / Cumparatorii au dreptul: de a accesa, rectifica, actualiza, modifica sau de a interzice prelucrarea datelor personale şi de a solicita ştergerea informaţiilor.

Astfel, utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:

 - prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul acestuia;

 - prin trimiterea unui email la adresa office@muse-strings.ro prin care solicita in mod expres dezabonarea, rectificarea, actualizarea sau interzicerea prelucrarii datelor personale

Inregistrarea unui cont

Pentru inregistrarea unui cont pe site-ul MUSE Strings va trebui sa alegeti un nume de utilizator si o parola. Pastrati in siguranta parola de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata ca utilizator este integral in responsabilitatea Utilizatorului / Cumparatorului.

Orice informatie, date, text, fotografii, grafica, continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul website-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.