Confirmarea comenzii

Obiectul Contractului îl constituie comercializarea produsului/produselor pe care Clientul şi-a exprimat opţiunea de a le cumpãra, prin generarea unei comenzi cãtre Societate.

Acceptarea comenzii de catre Societate se considerã finalizatã atunci când existã o confirmare (telefonica sau via email) a procesarii comenzii din partea Societatii cãtre Client. 

Termeni de livrare

SC MUSE Strings SRL livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei. Livrarea produselor se va efectua in sistem door-to-door, utilizand serviciile firmelor de curierat.

Societatea va livra produsele în 1-2 zile de la data confirmarii comenzii, cu exceptia zilelor de Sambata, Duminica si a Sarbatorilor libere legale, in cazul in care produsul comandat este indisponibil sau cu excepţia cazului în care pãrţile au convenit altfel.  Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voinţa Societatii.
Societatea nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele întârzieri, deteriorări sau alte neplăceri care rezultă ca urmare a unei stări de forţă majoră sau ca urmare a intervenţiei asupra expediţiei de către o terţă parte. De asemenea, Societatea nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele greşeli ce pot aparea pe pagina de internet, preţurile afişate nereprezentând obligaţii contractuale.
Orice litigii apărute între părţi vor fi soluţionate pe cât posibil pe cale amiabilă, urmând ca în cazurile în care acest lucru nu va fi posibil să se rezolve conform legilor din România aflate în vigoare.

Cheltuielile de livrare nu sunt incluse in pretul produselor afisat pe site. Livrarea este GRATUITA pentru comenzile de minim 200 lei (TVA inclus). Suma de 200 lei nu include costul transportului. Pentru celelalte comenzi, in functie de zona de livrare, costurile transportului produselor sunt urmatoarele:

Curier

Zona

Plata ramburs / online 

Curier

Bucuresti

 10 lei                         

Curier

Provincie

20 lei

DPD

Livrare internationala (Europa)

90 lei

Costurile transportului mentionate mai sus sunt in lei si includ TVA.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Valoarea maximă a obligațiilor Vânzătorului față de Cumpărător în cazul nelivrarii sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Vânzător de la Cumpărătorul respectiv.

Livrarea se considera efectuata de catre Vanzator la momentul predarii de catre curier a produselor comandate la adresa transmisa prin Comanda.
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau expediere a Comenzii, SC MUSE Strings SRL este obligata sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. In cazul in care noul termenul de livrare comunicat nu este acceptat de Cumparator acesta poate renunta la produsul comandat.

Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru intarzierile datorate informatiilor transmise eronat sau a absentei de la adresa a Cumparatorului. In aceasta situatie, reexpedirea produselor va fi suportata de Cumparator.